Världens vackraste män och kvinnor!

Många människor kan anses vara snygga, sexiga, söta, gulliga, karismatiska, se bra ut .... men en vacker person överträffar allt det där. För en vacker person är, enligt mig, någon som är allt det tillsammans, och så mycket mer.  Att vara vacker behöver inte handla om ett tvålfagert utseende (det KAN göra det, men det MÅSTE inte det). En vacker människa kan man bara inte slita blicken ifrån. Utstrålningen är speciell, och det spelar ingen roll hur mycket man försöker "fula ner" personen, det går inte. Det kan också handla om ödmjukhet, att utseendet förknippas med något mycket speciellt, eller att personen helt enkelt har något väldigt unikt. En vacker person drar blickarna till sig, även i mjukisdress och med håret på ända.

Världen tio vackraste kvinnor:

1. Kate Winslet - Allt hos denna kvinna får det att rysa ända in i märg och ben på mig. Hon har en renhet och öppenhet i sina drag som jag aldrig sett maken till förr. Hon utstrålar kvinnlighet, självständighet och ödmjukhet på samma gång, och har dessutom en av de snyggaste kropparna i världen!

2. Rachel Bilson - Förutom hennes otroligt mjuka och varma utstrålning, har hon en härligt flickig attityd och de vackraste ögonen i hela Hollywood!

3. Lindsay Lohan - För andra är hon kanske bara en sexig och överpartajande tonårsskådis. Men för mig är hon en skön förebild med ett otroligt vackert leende och världens charmigaste fräknar!

4. Nicole Kidman - Här ska jag egentligen inte behöva ge en motivering. Titta på kvinnan! Det finns inte en annan kvinna i hela världen som kan utstråla så mycket skönhet, grace och värdighet på samma gång.

5. Beyoncé Knowles - Denna kurviga mulatt utstrålar sexighet och kvinnlighet med hela sitt väsen, men hon har även de vackraste läpparna jag någonsin sett. Dessutom har hon en blick som sammet.

6. Julia Roberts - Hon är inte snygg, inte söt, inte sexig, inte gullig .... men hon är Julia Roberts, en kvinna med världens skönaste utstrålning tack vare ett otroligt ärligt och brett leende samt en grym talang.

7. Scarlett Johansson - Vilken kvinna! Härligt kurvig, med ett smittande skratt, vackra blå ögon och ett hår som gör mig grön av avund. Dessutom är hon förbaskat duktig på det hon gör!

8.  Mischa Barton - Mischa är inte som andra unga förmågor. Hon har inte det där typiskt kaliforniska-snygg-tjej utseendet, utan ger ett svalt OCH varmt intryck på samma gång, och bara hon uppenbarar sig i TV-rutan så kan man inte titta på något annat.

9. Jennifer Love Hewitt - Hon behöver inget smink, hon kan gå klädd i snickarbyxor, hon kan ha håret totalt i oordning .... det gör inget, för så fort hela hennes ansikte spricker upp i henne berömda leende, så går det inte att slita blicken från henne.

10. Kate Beckinsale - Inget självklart val till listan. Men hon kan stå runt en massa andra snygga tjejer, och ändå kan jag bara titta på henne. Hon påminner mig om en smärt, vacker svärdslilja.




Världens tio vackraste män:

1. Jude Law - Denna man har allt! Allt som bara går att ha. I "Road to Perdition" spelar han en seriemördare med halvt rakad skalle och kritvit hy ... men det GÅR INTE att tycka att han är ful. Han är manlig på ett helt eget sätt och jag vill bara äta upp honom. Dessutom är han en GRYM skådis!

2. Jake Gyllenhal - Han var killen som fick mig att upptäcka vad som kan vara vackert hos en man! Det är något med ögonen, munnen, dragen, utstrålningen. Detta är typexemplet på en vacker man som är vacker för att han har något unikt, som inte går att slita ögonen ifrån. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men vem bryr sig? Jag skulle bli hans på två sekunder om jag fick!

3. Erik Segerstedt - Ena sekunden står han på scenen med sin sexigt manliga utstrålning och härligt raspiga rockröst, andra sekunden är han som en gullig liten hundvalp. Men han har också en ödmjukhet och charmighet som inte en enda annan kille i hela världen har!

4. Johnny Depp - Det går inte att göra den här mannan oattraktiv! Han kan vara en gammal avdankad pirat, en bitter ung man som borde klippt sig för flera år sedan, han kan ha rockabilly-frisyr som är fullkomligt ur-style, han kan t o m se ut som en halv-goth med knivar som händer. Det spelar ingen roll .... han är en av världens vackraste män vad han än gör med sitt utseende!

5. Jon Bon Jovi - Rockens okrönte kung! Och dessutom oförskämt fräsch för att vara 45+. Kolla in blicken ... kolla in läpparna .... och för Guds skull, lyssna på rösten ...

6. Patrick Dempsey - Lite sådär blygt vacker. Glittrande ögon med ett gulligt småleende på läpparna. Skulle göra vad som helst för att få dra fingrarna genom det där håret!

7. Peter Cincotti - Poppjazzpianist - och sångare som jag upptäckte på jazzfestivalen för 2,5 år sen. Googla honom om ni inte vet vem det är, jag lovar ni ångrar er INTE ... dessutom har han en sådan där härligt läckig jazzröst.

8. Colin Firth - Det sjuka med hans attraktionskraft är ju att han egentligen ser ganska tråkig ut. Men det är okej ... för när han får den där speciella, ömma, ivriga blicken i sina ögon och när det där leendet som man så sällan ser kryper fram i mungiporna förvandlas han från en halvtråkig medelålders man till en riktig läckerbit!

9. Adam Brody - Kolla in någon av alla de gånger Seth kysser Summer i O.C .... sen kommer ni drömma om dessa läppar, och denna ljuvliga, lockiga kalufs för evigt!

10. Andreas Wilson - Ja, han är kort, har stor näsa och verkar lite tråkig. Men blicken, rösten och den oemotståndliga munnen ger honom en utstrålning som faktiskt ingen annan i hela världen har. Otroligt unik!









Kommentarer
Postat av: angelika

beyonce är inte mullat

2008-04-28 @ 21:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0